Shanghai ocean aquarium


I helgen besökte vi asiens största akvarium, de var mäktigt!

kram!


Yes!

Det regnar inte yes;) än så länge iaf, får se vad vi hittar på idag. Kanske gå till parken och tar med oss picknick.

kram


Leon och Qawa hitta bauhaus;)


Billigare än ullared!

Hej!

I kväll har vi varit på en fake market som heter Hancity Fashion&Accessories Plaza, fyra våningar med bara en massa fake från alla märken man kan tänka sig. De var lite hysteriskt, dem typ jaga en. Men man kommer att bli grym på att pruta för de ska man absolut göra där!
Nu ska vi gå och lägga oss kl är 23:00 här.
natt natt!

kram 

I den är butiken så kunde tjejen prata jätte bra svenska, hon hade aldrig varit i sverige men har lärt sig av svenska kunder!


Köpte den här plånboken där av märket jimmy choo för 45 kr skulle kunnat pruta ner priset mer men orkade inte för vi var precis på väg där ifrån.
Zhongshan park

Hej!

Idag gick vi upp kl 8 så nu tror jag vi börjar att komma in i kinesisk tid (kina är 6 timmar före) dagarna innan har vi somnat riktigt sent och vaknat riktigt sent oxå, tex igår vaknade vi inte förens kl 11.15 ajaj inte bra;) men men vi ska nog komma in i det.

Idag får vi se vad dagen har att bjuda på, regnar tyvärr idag med så vi får se vad vi ska göra kanske går vi till parken som ligger här på andra sidan gatan, där finns en stor inomhus lekplats som leon gillar;)

Vi hörs senare!
Här kommer lite bilder från parken!
Kram


Här är vi på väg in i lekstället.


Zhongshan park

Här var de typ dans på logen;)En dag i shanghai!

Hej bloggen!!

De var ett tag sen, men nu tänker jag börja igen bla för att vi är i shanghai och här fungerar inte facebook så då får jag använda mig av dig bloggen;) 
Idag har jag och Leon varit en sväng ute på stan men de var att skynda sig till galleriorna för det regnar ute. Juni är regnperiod så det har varit mycket regn dem här dagarna men de blir bättre;)
Igår var vi på ikea här och handlade lite saker till lägenheten och så köpte vi lite svensk mat med hem oxå bla köttbullar, potatismos, leksands knäckebröd, hällekaka och pannkakor.

kram kram!!

Ikea i shanghai!!
Ikea i shanghai:)


Vi tog en fika på starbucks idag.


Utsikten från våran lägenhet på våning 15.
RSS 2.0