21.08

Hej bloggen, har börjat jobba nu så nu hinner man ju inte med och sitta framför datan buuh men vi har för ett tag sen skaffat en sån här liten LG laptop på 10 tum så jag kommer nog ta med den ibland till jobbet. 
På jobbet är de full rulle, vi har slut rea nu så de är full fart. 
Vi har fått in mycket höst nytt vilket är kul! Mycket snyggt!

Lägger in nåt inlägg i morgon på tåget kanske!

Tänkte då visa ett fynd jag gjorde för ett tag sen!

Natti natt!


Dagens

Vart klar med städningen för ett tag sen puh, efter de har vi varit ute här på tomten och bara myst i solen, I dag ska vi bara ta de lungt och jag ska ju som sakt börja jobba imorron "Lite ångest". Q kommer vara hemma i 5 veckor till "pappaledig" .... avis, jag neeeh ;)

Satte en snodd på tröjan nertill på sidan för att piffa upp den lite extra.13.05

Hej bloggen, har haft fullt upp här på morgon, har stor städat under våningen. Ska ge mig på över våning snart, måste bara ta en kaffe paus först och blogga lite oxå hihi. De är soligt ute idag, härligt!  Be blir snabb städning där uppe för sen måste jag gå ut i solen!

Ha en bra dag!


8.56

God morgon bloggen, vi har nyss vaknat här hemma. Jag och lilleman sitter här framför tv´n, Jag dricker min kaffe och leon dricker sin välling. Men Q ligger fortfarande och sover (trött? aah, lite). Jaha vad händer idag då? jo, idag ska vi hem till mina föräldrar, min far fyllde år igår så vi ska dit idag. Dem kom hem igår från en tallinn kryssning så dem var väldigt trötta så vi ska dit idag istället.

Ha en super härlig lördag!

Höstkänslor @

Sitter här och kollar lite gamla bilder på datorn, såg några bilder från i vintras och upptäckte vilken snygg hårfärg jag hade då (enligt mig) den färgen måste jag få tillbaka. Mitt hår har blekts så mycket nu under sommarn och så har jag inte brytt mig så mycket om de men nu när man börjar få höstkänslor så kanske man ska färga de till den färgen. Mitt hår är ju på riktigt lite röd aktigt men inte så mycket som jag färgade de till (uppenbarligen). Är ju en sån där med fräknar och ljus hy ;) nej .... de blir till att färga håret....
  ........föresten är de nån som vet en riktigt bra inpackning för riktigt torrt och lite frissigt hår!!

var lite trött på den här bilden ;)

Fredags morgon

God morgon, sitter är med en kaffe och ser ut igenom fönstret att det ser ut att bli en mörk dag idag:( snacka om att man får höst känslor. 
Jaha då var de fredag och på måndag börjar första arbetsdagen efter semestern men ska först ha en lugn och skön helg. 
Som jag skrev igår så gjorde jag två fynd på hm´s webshop igår, blev riktigt glad att jag lyckades haffa ett par av sandalerna i stl 41, för dem har varit slut hela tiden. (Nån gång ska man väll ha tur)
Hörs sen!


Väska 98:- (179:-)                                      Sandaler 98:- (198:-)

22.37

Regnet bara öser ner just nu (mysigt) .........nej, nu är det läggdags......Fyndade några grejer idag på hm, jag lägger upp dem imorgon.

God natt!

09.59

God morgon, vädret visar inte sin bästa sida idag tyvärr:( får hoppas att det blir bättre framåt dagen. Händer inte så mycket idag, vi ska bara vara hemma. Ska ringa syrran och se om dem ska komma och ta en fika. 

Hörs sen!


Här ska det tydligen stå en rubrik;)

Hej bloggen, de var ett tag nu sen sist  men nu e jag tillbaka, för ett tag iaf! Är inne på sista veckan av semestern:( Dessa fyra veckor har gått sååå fort buuh. Ska ändå bli ganska kul att komma tillbaka till jobbet, de e tydligen fullt drag hela dagarna. Har varit en lugn och skön semester vi har varit på parken zoo i eskilstuna och så var vi några dagar på Gotland, sen har vi mest bara varit hemma och gjort några små utflykter.


Här nere är några bilder från Gotland

RSS 2.0