Längtar

Gjorde precis en beställning på HM, vill ha dem nu, nu, nu!sjuk och regn

Är fortfarande inte frisk:( ont i luftrören och förskyld och ute regnar de, hoppas inte den här sommarn blir som förra sommarn. För vad jag minns så var det typ regn hela förra sommarn och de vill vi ju inte ha!
NK

Den här plåt skylten köpte jag på en loppis för ett tag sen, den är så fin, hade helt glömt bort den, tänkte jag skulle sätta upp den nånstans i lillemans rum men de har inte blivit av än den står fortfarande i ett hörn i klädkammaren kan liksom inte bestämma vart vi ska sätta upp den.
De som är lite kul med den här skylten är att för de första har den för länge länge sen suttit uppe på en ingång till en leksaksaffär på NK och att såna här skyltar i pressat plåt inte görs längre.


08.27

God morgon........nu börjar rösten att komma tillbaka igen men istället har man blivit förkyld......e de inte e ena så e de det andra.
Hoppas ringen kommer idag som jag beställde, de var ju ändå förra veckan jag beställde den så de har ju gått några dagar nu...hmmm.
Hörs sen!
Ciao!

ELLE+NICE

Sitter här framför tv´n i min favvo fåtölj och har för en stund sen målat naglarna och läst nyaste ELLE. Leon och Q ligger är brevid och snarkar i soffan.
Blir hemma imorron från jobbet och vilar halsen. Slurpar Varmt te med honung.
nNej, om man ska ta och gå och lägga sig nu kanske.

God natt alla där ute.....

Peace!

Nagelacket är från Mavala och färgen är Nice 72
Nagellacket är  från Mavala och färgen heter Nice

bikini

Grattis, nu har man tappat rösten oxå, har så ont i halsen. Tur att man är ledig idag annars vet jag inte hur de hade gått. Idag måste man ju passa på att vara ute i solen så att man får lite färg......klockan e ju 9 och de e redan 17 grader varmt ute så idag blir de nog riktigt varmt. Har börjat att leta efter nån snygg bikini (är som vanligt lite sent ute) hittade en på gina´s hemsida som var himla fin.

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=25756200_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=25756200_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=25757200_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=25757200_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>

halsband

Köpte de här halsbandet i veckan på Lindex, den är riktigt maffig!

jobbhelg

Sitter just nu här i soffan och ska snart börja fixa mig för att sen gå och jobba, de e min jobbar helg den här  helgen....lite segt men eh de e ju bara att jobba på.......de e ju strålande väder ute! Kom in på cubus det e sista dan idag med 30% på alla kläder! 
Hoppas ni  får en bra dag i dag!

Uppe före tuppen

lilleman vakna kl 6 idag så de va ju bara att gå upp med ett glatt humör......gud vad jag vill sova!.....solen skiner nu på morgon hoppas de håller i sig under dagen.


Turkost

Beställde precis den här gigantiska ringen från chique......de kommer att bli ett stort nöje att ha den på fingret i sommar. De var tur att den är justerbar när man har korvfingrar som jag har:)
Ringen är hela 5 cm i diameter.


Ledig......

Skönt, idag e man ledig och vädret visar swsin bästa sida idag....härligt! I dag blir de att vara ute. Ska ner en sväng på stan och gå en sväng på hemtex såg deras reklam igår på tv´n

Ser inte de här såå somrigt ut! Härligt!

Dagens

Idag var de full rulle på jobbet.......vi har 30% på alla kläder hela veckan. kom in vettja! Har jobbat mellan 8-16.
Tar med en dagens!


åh så en till.....

Gladiator!

Har fortfarande inte införskaffat mig ett gladiatorsandaler, har liksomine hittat något par  som jag fasnat för men nu har jag hittat dem jag vill ha!

Det är dem här från O´neill

Dem e ju bara såå snygga!


[Fynd#17]

Den här blusen/skjorta hittade jag i en liten second hand butik i stan, den är lite puffig på axlarna man ser de inte så bra på bilden. den är riktigt schysst till ett par jeans och till tights.......Obs! betalade endast 35 pix för den:)


och en bild till......[Periodare]

De va ett tag sen nu ähh vad ska man säga, har inte haft tillräckligt med tid för bloggen och inte så mycket lust heller. Men jag är nog lite av en periodare när de gäller bloggen. Har hunnit med ganska många second hand fynd nu under den här tiden som jag inte har lagt in några nya inlägg. Lägger in nått nån av av dem senare under dagen!

Ciao!

RSS 2.0